22 Şubat 2014 Cumartesi

Flormar Pretty Compact 4'lü Far Paleti -P043

 Merhabalar ! Yeni bir yazı ile sizlerleyim.Bu yazımda sizlere buycosmo.com'dan almış olduğum Flormar'ın pretty compact serisinden bir 4'lü bir göz farından bahsedeceğim. Bu palette en başta ilgimi çeken farların dokusu.Çünkü her farın ayrı bir dokusu var.Beyaz far diğer farlara göre biraz daha az pigmentli ve sanki bir beyaz tebeşir gibi bir dokusu var.Mor far ise içlerinden yapısını en çoookkk sevdiğim far.Çünkü yumuşacık bir dokusu var. Diğer 2 far ise normal bir fardan hiçbir farkı yok.Fiyat&performans olarak değerlendirdiğimizde 10 üzerinde 10'luk bir palet bence. Bu arada unutmadan söyliyeyim en alt fotoğraftaki swach yaparken hiçbir şekilde baz kullanmadım.
 Bendeki rengi P043. Buycosmo.com her ne kadar hala tadilatta olsada açıldığı zaman 8,50 tl'ye alabilirsiniz.Bu arada sizlere bir sorum olacak watsonslarda flormar standları kaldırıldı galiba bugün Forum Bornova'daki Watson'sta yoktu ve sormak hiç mi hiç aklıma gelmedi.Eğer biliyorsanız lütfen cevap yazın
Ayrıca bana ulaşmak istersenız beautyblogger@hotmail.com.tr adresinden yada facebook/Betus sayfasındanda ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. kahveli olanına hep elim gidiyor hep bırakıyorum nedense :))
    *Benden tavsiye yorum doğrulama kodunu kaldır insanın yorum yazası gelmiyor zor okunuyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde pek fazla elim gitmiyor :( yorum doğrulama nasıl olur bilmiyorumki :/

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. doğrulamayı kaldırmak çok kolay bloggerdan ayarlara gir hani yerleşim, şablon diye varya orda en altta sonra yayınlar ve yorumlara tıkla, Kelime doğrulamasını göster var onu hayır yap. Yorum Denetleme yi her zaman yap. Zaten yorumlar sana sorulacak bu doğrulama zımbırtısı çok sinir :)

      Sil